Hatay'da "El Yapımı Makarna ve Soslar" atölye çalışması

Hatay'ın Antakya ilçesinde açılan Gastronomi Akademisi'nde "El Yapımı Makarna ve Soslar" atölye çalışması gerçekleştirildi. Dr. Esat Özata eşliğinde gerçekleşen çalışmada katılımcılar; makarna ve sosların yapımını...

Hatay'ın Antakya ilçesinde açılan Gastronomi Akademisi'nde "El Yapımı Makarna ve Soslar" atölye çalışması gerçekleştirildi.

Dr. Esat Özata eşliğinde gerçekleşen çalışmada katılımcılar; makarna ve sosların yapımını öğrendi.

Çalışma sonunda katılımcılara sertifikalarını Dr. Esat Özata takdim etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri